FORSIDE   NYHEDSBREV  JOBS   KONTOR  OMSORG - PLEJE   RENGØRING INSTITUTION   HJEMMESERVICE

 

 

 

 

ldkpk

Copyright ® 2006 vikarservice.info

 

Egedal vikarservice - Stenløse center 85 C, 1 - 3660 Stenløse - tlf. 70 200 899

Sponsoreret af : www.kobdansk.dk

EGEDAL VIKARSERVICE
 Vikarbuerauet med de bedste vikarer.

Hver torsdag mellem kl. 13 - 16                                                                                               Vil Jeg Maria være på kontoret, så kig forbi hvis i har lyst til en kop kaffe, sludder, eller spørgsmål!

Nyhedsbrev:                                                                                                                            Vi vil igen sende nyhedsbrev ud, dette vil fremover komme på din email.

 

Egedal hjemmeservice                                                                                                       Vores datterselskab Egedal Hjemmeservice er blevet godkendt til praktisk hjælp i flg. kommuner: Roskilde - Egedal - Ballerup Samt Personlige pleje i Roskilde - Egedal

Vi arbejder på at få personlige pleje i Ballerup kommune.

 

Gratis biografbilletter
Hvis du anbefaler en ny og god kollega til os, kvitterer vi med et gavekort på to biografbilletter med sodavand og popkorn. Den nye vikar skal blot fortælle os, hvem der har anbefalet ham eller hende. Så kan du hente gavekortet, når den nye vikar har haft sin første vagt.

 

Rabatordninger
Som vikar i egedal vikarservice kan du opnå en lang række rabatter ved at fremvise dit gyldige legitimationskort, de steder hvor der opnås rabat sendes der en liste, sammen med jeres lønseddel, samtidig modtager i de seneste nyheder og informationer.                                        

 

Timesedler:  Skal afleveres senest den 1. og 15.  i hver måned.
Det er vigtigt i får udfyldt og underskrevet jeres timeseddel på den pågældende vagt, får afleveret den gule seddel til kunden, det er nemlig sådan at kommunen ikke udbetaler penge, hvis de ikke modtager timesedlen. Der udbetales ikke løn, hvis de ikke er afleveret.

 

Firmatøj:
Du får som vikar i egedal vikarservice udleveret firmatøj, du skal/kan påfører dig når du på arbejde.

 

Sommerhus:
Vi kan tilbyde jer et sommerhus til udlejning på Marienlyst, ved nykøbing falster. Det ligger tæt på larsens plads ca. 400 meter fra stranden. Det er rigtig lækkert, og billigt. Det er allerede lejet meget ud, men der er stadige nogle uger der er ledige. Ledighedsperioder + priser kan i få fremsendt. sommerhuset er til 6 personer, 2 værelser med dobbeltsenge, et værelse med 2 enkeltmands senge, spabad, sauna, vaskemaskine, opvaskemaskine, dejligt stue med brændovn, overdækket terrasse, med lækre træhavemøbler, envidere køkkenterrasse, dejlig have med sandkasse, gynger, mindre rutchebane til mindre børn, samt carport. Der er grill, barnehøjstol og weekendseng.

Ring til Maria, for nærmere info: 70 200 446

 

Sygdom:
Ring inden kl. 06.30, Sms aldrig en sygemelding ind, den gælder ikke, og bliver betragtet som udeblivelse. 

 

Medarbejder info:
Du er som ansat i egedal Vikarservice, forpligtet til at informere os, hvis du opdager noget der ikke er som det skal være med hensyn til dine kollegaer fra egedal vikarservice. Omkring din løn gælder der tavshedspligt. Alle oplysninger du får via dine vagter gælder ligeledes din tavshedpligt, Tavshedspligten ophører ikke, ved samarbejdets ophør. Husk at påfører dig dit Id-kort synligt.         Id-kort afleveres ved samarbejdets ophør, senest 8 dage efter seneste vagt.

 

Straffeattester:Du bedes aflevere ny straffeattest i  December 2010.

 

Blandet bolcher:
Til alle jer skønne vikarer, i gør det rigtig godt, vi håber, og satser på vi har sådan et godt samarbejde, at hvis der skulle være noget galt, noget i vil drøfte med os, at i kommer til os. Vi er altid åben for en samtale, eller til rådighed for evt. spørgsmål i måtte have. Vi vil jer det bedste, i er ansat hos os, vi støtter jer 100%, og i ved jo godt, at næsten alt kan løses...!